Årsmöte 2021

• Härmed kallas nya och tidigare medlemmar i Ljungby Konstförening till digitalt årsmöte och dragning i 2021 års stora konstlotteri lördagen den 27 mars kl 11.00 på en skärm nära dig! (Dator, läsplatta eller smartphone)

• Anmäl ditt deltagande via e-post till: medlem@ljungbykonstforening.se ! Då får du zoom-länk skickat till dig innan mötet med instruktioner om hur du deltar samt årsmöteshandlingarna. SENAST ONSDAG 24 MARS MÅSTE VI HA DIN ANMÄLNING!

• Dragningen kan man också följa livestreamat på konstföreningens facebooksida kl 11.00 här: https://www.facebook.com/ljungbykonst

• För att kunna delta i årsmötet och dragningen i konstlotteriet skall medlemsavgiften 300 kr vara betalt senast onsdag 17 mars. Bankgiro 779-9224 eller Swish 1235936869.
(De flesta av er har ju redan betalat er medlemsavgift för 2021 vid hämtningen av årets medlemskonst!)

• OBS! Medlermmar som deltar via zoom-länk deltar också i ett NÄRVAROLOTTERI !

❤ Varmt välkommen till ett nytt verksamhetsår med Ljungby Konstförening!
Hälsar /Styrelsen